program

UTFLYKT TILL NATIONALPARKEN KRKA

Nationalpark Krka är naturupplevelse på nära håll. Unik med sina många vackra vattenfall. Vi kommer även besöka museum och vattenkvarnar som finns i
parken. Vandringen tar ca 2 h och avslutas med en lunch.


ETNOLAND

Upptäck Kroatien för ca 200 år bakåt i tiden om landets historia/seder, hus, inredning etc. Vi kommer att få guided tur i byn av våran charmiga värd. Han gör det på ett underhållande sätt som du sent kommer att glömma.  

Under turen får du välkomstdrink, provsmakar vin som producerats av våra värdar samt provsmakar prosciutto (lufttorkat kött på gammaldagsvis).Vi avslutar utflykten med traditionell Kroatisk (dalmatinsk) maträtt "peka" som är tillagad på gammaldags vis.
EN SPÄNANDE UTFLYKT TILL SIBENIK

Sibenik är en stad känd för sitt kulturliv, sina vackra kyrkor och katedraler. I den gamla stadsdelen kan du promenera bland gamla hus och smala gränder med gott om uteserveringar och små butiker.Vi besöker den magnifika S:t Jakobkatedralen som finns med på UNESCOs världsarvslista samt de mäktiga försvarsborgarna som skyddar staden. S:t Jakobkatedralen är romersk/katolsk katedral uppförd åren 1431-1535 och anses vara ett av de bästa arkitektoniska exemplen med stildrag från renässansen i Kroatien.

Bildresultat för crkva sibenik

TRÄNINGSPASS:

Under veckan kommer följande pass att finnas med på schemat:

SPARTANSK STYRKA: Styrkepass med egen kroppsvikt

STAVGÅNG: Stavteknik och parövningar

LÖPNING: Löpteknik, löparstyrka, intervaller

Z-KROSS: Cirkelträning

FUNKTIONELLPASS: Enkla övningar med egen kroppsvikt

DanZy: Ett rolig motiverande och pulshöjande danspass.

STORSTRYK: Ett pass med hög och tuff intensitet med stor utmaning av stryka och kondition.

CORE: Övningar som skapar styrka och stabilitet främst för mage och rygg.

RÖRLIGHETSPASSFÖRELÄSNINGAR

RESAN - Min egen berättelse om "min resa" från Bosnien till Sverige 1993 -94 under Balkankriget. Zdravko Ilic´

HÄLSOHJULET - Föreläsning inom livsstil om vanor och beteende som har avgörande roll för vår vardag, livet vi lever och våra värderingar. En hälsosam och hållbar livsstil är väldigt värdefull för vår livskvalité. Zdravko Ilic´© 2015 All rights reserved.

Drivs med Webnode