Träningsresa till MAKARSKA RIVIERA i Kroatien 4-11 Maj 2019

PRIS: 9 900 SEK OBS! Begränsad antal platser!

 

Observera att priset inkluderar inte flygbiljett. Pris för flygbiljet från Stockholm just nu 2490 SEK

Läs nedan hur du bokar !

Följ med Z-TRÄNING på en magisk träningsresa till

Tucepi i populära Kroatien. Njut av det vackra landskapet och Adriatiska havet. Träna eller lata dig vid poolen, ät sallad hela veckan eller avnjut glass i massor, det är Ditt val. Gör helt enkelt en investering i dig själv för det är Du värd! Resan erbjuder spännande utflykter, vandringar, föreläsningar, olika träningspass för alla där du själv anpassar nivå. Jag skulle våga påstå att vi är grymma på att ta hand om våra resenärer, testa oss!

Vi kommer att vara en mindre grupp och kommer att bo i nyrenoverade rum på Bluesun Neptun hotell All inclusive som ligger bara 10 meter från havet. Hotellet ligger ca 50 min bussresa från flygplatsen. Om hotellet hittar du mer info på:

https://www.bluesunhotels.com/se/

Utöver träning vi erbjuder finns möjlighet att spela tennis, pingis, fotboll, badminton, beachvolleyboll, boule samt cykla intill stranden eller kanske på lite mer utmanade banor i berget Biokovo

Resan bjuder alltså på en aktiv semester men även att vara här och nu. Besök till Mostar i Bosnien & Hercegovina vill du inte missa! Läs mer om utflykten till Mostar längre ner. 

Boka resan med oss, vi kan Kroatien! En träningsresa som tål att genomföras både kvalité och prismässigt. Elena och Zdravko är Dina värdar. Vi är ett par som älskar att träna och trivs i att inspirera andra till träning och hälsosamt liv. Vi tycker att  "träna för att må bra" är en rätt beskrivning vad vi står för som tränare. 

I priset ingår:

·      Alla träningspass

·      Boende i dubbelrum (enkelrum kan bokas mot tillägg på 1400 SEK)

·      All inclusive

·      Transfer till och från flygplatsen

·      Transfer till och från Mostar

·      Guidad tur i Mostar

·      Utflykt till Makarska

·      Vandring till National Park Biokovo

·      Föreläsningar

 

Du är en viktig kund för oss och för att du ska känna dig trygg köper du din egen flygbiljett. På detta sätt har du möjlighet få reseersättning ifall du blir sjuk. Förutsett att du betalar med Visa kort eller annat kort där reseersättning ingår. När du köper flyggbilljet själv samlar du dessutom poäng hos Norwegian. Och slutningen får du möjlighet att välja pris och standard som passar dig.

Flygbiljett bokar du enligt information nedan:

Utresa:

Stockholm-Arlanda – Split

Lördag 4. maj 2019 kl.07:35-10:20

Flygning DY4337 

Pris 1.259 SEK JUST NU

Hemresa:

Split - Stockholm-Arlanda

Lördag 11. maj 2019 kl.11:05-13:45

Flygning DY4338 

Pris 1.231 SEK JUST NU

 

Glöm inte att ta med dig giltigt pass och även EU kort.

Du betalar ingen anmälningsavgift och ingen förskottsbetalning…ja det är sant! För själva resan betalar du först efter du kommit hem, glad, laddad med D-vitamin, full av energi, med lite träningsvärk, nöjd och lugn. Då kan du sätta dig vid köksbordet med nybryggt kaffe, loggar in på internetbank och betalar fakturan till Z-Träning. Vi ser framemot att pengarna tillhandlar oss senast den 20/5. DET kallar vi för resegaranti!!

 

Boka din resa per mail ilic_1@msn.com eller mob:0707710664

Tveka inte att kontakta oss vid eventuella frågor eller funderingar.

 

UTFLYKTER

UTFLYKT TILL MOSTAR

Staden Mostar bär på mycket historia och är en av de mest attraktiva turistorterna i Bosnien och Hercegovina. Mest berömda är den vackra och imponerade gamla bron som byggdes på 1500 talet av ottomanska riket men förstördes under inbördes kriget i början av nittiotalet. Bron byggdes upp efter kriget efter donation från flera länder. Staden bjuder på en blandning av kyrkor, moskéer, kullerstenar och byggnader från Osmanska riket.

Mostar är även känd som varmast stad i Europa och här odlas det vindruvor, fikon, clementiner och annat. Lokala maträtten är cevapcici och är ett måste när stader som Mostar besöks

Gamla bron är även känd för sina simhopp som utförs av lokalbefolkningen som hoppar från ca 22 m höjd i ca 15 grader kallt vattnet mot betalning.

 

Valuta i Bosnien och Hercegovina är Bosnisk Mark (BAM)

Ta med dig pass!

Resan tar ca 1.50 

 

BIOKOVO NATIONAL PARK

Vi vandrar till Biokovo National park och njuter av utsikten, naturen och går igenom byar med gamla stenhus. Bra skor, grundkondition och vatten krävs för att sig till toppen. 

Utflykt till staden Makarska

Vi tar en promenad till staden Makarska som ligger en timmes promenad från hotellet längst havet. Här stannar vi för en kort fika innan vi vänder tillbaka.

TRÄNINGSPASS:

Några av pass som kommer att finnas med på schemat:

SPARTANSK STYRKA: Styrkepass med egen kroppsvikt

STAVGÅNG: Stavteknik och parövningar

LÖPNING: Löpteknik, löparstyrka, intervaller

Z-KROSS: Cirkelträning

FUNKTIONELLPASS: Enkla övningar med egen kroppsvikt

HIIT: Ett pass med hög och tuff intensitet med utmaning av styrka och kondition.

CORE: Övningar som skapar styrka och stabilitet främst för mage och rygg.

YOGA: Pass för kropp och själ

 

OM Z-TRÄNINGSRESOR:

Träningsresa till Vodice/Kroatien 2017 blev mycket uppskattad. I enkättutvärderingen blev genomsnittsvärde 9,2 av 10 möjliga där 1 betydde dåligt och 10 mycket bra.

En kort sammanfattning av kommentarer från utvärderingen:

"En underbar vecka med bra och inspirerande träningspass. Perfekt blandning av träning, utflykter, naturupplevelse, stadsvandring, matkultur och historia. Välorganiserat resa där man har tänkt väldigt mycket på små detaljer och känt sig väldigt omhändertagen. Mysig stad, vackert land och duktiga ledare. Väldigt rörande berättelse som föreläsningen "RESAN" handlade om och som lämnar ingen orörd"

 Och varför ändra ett vinnande koncept!

"Träna för att må bra!

 

  
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2015 All rights reserved.

Drivs med Webnode