PASSUPPLÄGG

 

Personlig tränare

Jag erbjuder dig personlig träning. Där jag hjälper dig att förbättra din rörlighet, muskelbyggnad såväl som din kondition och uthållighet. Du berättar vad du har för mål och jag skräddarsyr träning som passar just dig. Är du helt nybörjare eller vill göra en "omstart"? Min starkaste sida är mitt engagemang och viljan att hjälpa andra uppnå sina mål och just Ni som ska börja träna behöver en Personlig tränare som är lyhörd och hittar rätt nivå för er.

Stavgång

Stavgång är efektiv träning samt skonsam för knäna. För nybörjare och för någon som tänker träna inför Vasaloppet eller bara få en riktig bra träning i naturen. Jag visar dig rätt teknik med stavar, och gör olika pass åt dig.

Spartansk styrka

Ett styrke-konditionspass som går att anpassas lika bra till en nybörjar nivå så som en riktig genomkörare för er som vill ta i lite extra. Tränas bla uthålligstyrka, rörlighet och spänst. Perfekt för er som vill vara starka men inte öka alldeles för mycket i muskelmassa.

Feedback jag ofta får efter Spartansk styrka är bla "passet har allt" "här tränades alla muskler" "jobbigt men jäklar vad kul".Kan köras inom eller utomhus. Med eller utan vikt. Ca 55 min

 

Online

Vill du ha coaching per mail så går det bra. Du får färdiga träningsprogram oavsätt om det handlar om styrketräning eller löpning. Vi har kontakt en gång i veckan och stämmer av.

Löpning

Jag erbjuder löpningspass individuellt och för grupper. Jag kommer att ha då och då löppass i Tyresö eller Haninge. Kommer att meddela här på hemsidan plats, datum och tid. Företag i Tyresö och Haninge kan höra av sig om intresse finns för löppass eller någon annan träningsform för era anställda.                  

 

Löparstyrka

Ett pass där övningar varvas efter varandra i korta intervaller. Övningar utmanar dina löpmusklers amtidigt som du tränar löphållning och löpteknik. Löpstyrka är ett måste för alla löpare. Passet är så klart även för dig som är inte aktiv löpare men vill träna funktionell styrka och vill utmana kondition.                                                 

 

Kettlebellspass

Startas alltid med enkla grund övningar för att vänja sig vid rörelserna. Passar både nybörjare och vana motionärer. Genom att anpassa vilken vikt du väljer kan du anpassa träning efter din nivå. Kettlebellspass passar oavsett om du är intresserad av att utveckla din koordination och kroppskontroll eller om du vill maximera styrka och uthållighet. Väldigt rolig och givande sätt att träna hela kroppen

Bootcamp

Den stora gruppgemenskapen och stor variation av övningar gör att din prestationsförmåga höjs ytterligare. Ett träningspass som innehåller flera högintensiva övningar som fokuserar på styrka, kondition och uthållighet. Att utföra träningspass i naturen inspirerar samt förstärker variationen i träningen. Nivå bestäms individuellt och passar både nybörjare samt vältränade.

Stor Stryk

Ett härligt fartfyllt pass med helkroppsövningar med eller utan redskap. Anpassningsbart men tanke är att höja "ribban" under detta pass. Du kan alltid anpassa fart i övningarna och på det sättet utmana dig så mycket Du vill. Jag hjälper dig utföra övningar korekt. Här får du så mycket pepp att du bara vill ta i lite mer än vanligt

Boll Flex

Ett pass med en gymboll som redskap. Ett funktionellt och lustfyllt pass där vi lekandes utmanar oss själva till nya nivåer. Man tränar hela kroppen och inte minst "skrattmusklerna" lämpar sig för nybörjare och lika så mer vana deltagare.

 

 

Föreläsningar

RESAN - Min egen berättelse om min resa från Bosnien till Sverige 1993 - 94 under Balkankriget. Resan tog ca 5 månader

HÄLSOINPIRATÖR - Vad är hälsa? Vad behöver vi göra för att hjälpa våran kropp? Är det rätt (bra) mat, förelse, återhämtning, glädje eller en kombination av dessa. Hur hittar vi rätt "recept"? Jag kommer förklara och kommer inspirera Er till rätt val.

Jag är utbildad Hälsoinspiratör vid Pauluns Näringscenter

 
MIWI MASSAGE & HÄLSA  

 

Min samarbetspartner där du får 10% rabatt vid ett tillfälle om du tränar hos mig. Mia är Dipl.massageterapeut, Öronakupunktör och Lymfmassör.
Hitta mer information och boka på www.miwimassage.se
 
 

© 2015 All rights reserved.

Drivs med Webnode