Camp Kroatien Ztark och uthållig med Zdravko!

15.10.2019 00:00

TRÄNINGSRESA CAMP KROATIEN

 Z-TRÄNING i samarbete med SPRINGTIME 

PRIS: FRÅN 13 450 KR

DATUM 2020: 9-16 MAJ / 16-23 MAJ

 

Just nu 500 kr i boka tidigt-rabatt. Ange kod: SPRINGTIME, vid bokning. Boka senast 31 oktober. 

Vi flyger till Split och tar oss sedan med en busstransfer på ca 60 minuter till den populära kuststaden Vodice. Orten är känd för sitt rika kulturella utbud, sina pittoreska restauranger och det gedigna sport- och rekreationsutbud som erbjuds. Omgivningarna här inspirerar till träning och vi lovar dig en resa med många spännande inslag och roliga utmaningar, där du kan delta oavsett nivå och träningsbakgrund. Vi tränar för att göra oss lite starkare och mer uthålliga än vad vi är idag så utgångsläget spelar mindre roll. 

Som på alla våra träningsresor kommer programmet innehålla löpning, stavgång, yoga, dans, olika typer av styrke-/fyspass och inspirerande föreläsningar. Du väljer själv vilka pass du vill gå på och våra ledare visar dig alltid olika nivåer så att du kan anpassa träningen efter egen förmåga. Större delen av all träning hålls på hotellets terrass och nere på stranden med underbar utsikt över Adriatiska havet.

Under resan gör vi ett par gemensamma utflykter bl a till den spektakulära nationalparken Krka. Parken är unik med sina många och vackra vattenfall, en av många naturupplevelser på nära håll. Här springer, promenerar och upptäcker vi området med vacker natur, museum och vattenkvarnar. Vandringen tar ca 2 timmar och avslutas med lunch. 

I priset på resan ingår halvpension med frukost och middag.

springtime.se/resor/camp-kroatien/

 

 

 

 

© 2015 All rights reserved.

Drivs med Webnode